15 Şubat 2015 Pazar

KUVARS TAŞI NASIL ARINDIRILMALIDIR; KUVARS TAŞI NASIL TEMİZLENMELİDİR



KUVARS TAŞI NASIL ARINDIRILMALIDIR; KUVARS TAŞI NASIL TEMİZLENMELİDİR


Kuvars taşının özelliklerini ve tedavi amaçlı kullanım alanlarını daha önceki yazımda anlatmıştım. Bir de kuvars kristal taşını kullanırken ve kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenler var. Bu yazımda da kısaca bunlardan bahsetmek istiyorum. İlk aldığımız kuvars taşı hangi amaçla kullanılacaksa kullanılsın mutlaka önce arındırılmalı ve temizlenmelidir. Bunun içinde ilk defa satın alınan kuvars taşı mutlaka bir gece toprağa gömülerek negatif enerjilerden temizlenmeli ve arındırılmalıdır ve daha sonra kullanılmaya başlanmalıdır. Temizlenmiş olan kristalinize başkalarının dokunmasına izin vermeyin. İlk takıldığında bazı insanlarda baş ağrısı olabilmektedir. Böyle durumlarda kristal bir müddet çıkarılmalı ve vücut alıştıktan sonra takılmalıdır.


Kuvars kristal taşı ilk alındığı haftalarda toplayacağı negatif enerjilerden temizlenmesi amacı ile her gün suyun altına tutularak temizlenmelidir. Bu işlem ilk alındığından itibaren on ile on beş gün arası sürekli yapılmalıdır. Daha sonra ki dönemlerde kullanım durumuna ve kullanım süresine göre iki ile üç hafta ara ile suyun altına tutulur ve böylece arındırılmış yani temizlenmiş olur.


Kuvars taşı temizlenmeden kullanılırsa (ki bu neredeyse tüm doğal taşlar için geçerlidir) bu taş size yarardan çok zarar verir. Negatif enerji ile yüklenmiş olan taş sizin tüm auranızın enerjisini olumsuz hale getirir.


Pembe kuvars evliliklerde mutluluk ve ilişkilerde huzur anlamına gelir. Aşk ve sevgiyi çekmek için kulanılır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder