11 Şubat 2015 Çarşamba

DEKORASYON 1

DEKORASYON 1
Ev dekorasyonu tahmin ettiğiniz kadar da zor değil aslında.. Bayanların eğlenerek ve keyifle yaptıkları bir ev içi etkinlik. Bir ev hanımı sabah uyanıyor ve günlük rutin ev temizliğini yapıyor. Ve temizliğin yanı sıra ev içi ufak tefek değişikliklerle kendince düzenleme yaparken işin uzmanlarınca küçük bir ev dekorasyonu yapıyor aslında. İşin içine evde yapılacak küçük değiştirmeler girince ev dekorasyon ürünleri giriyor sahneye. Hanımların vazgeçilmesi, beylerin en büyük derdi: alış veriş.


Perdeden, halıya, koltuktan, masaya her şey evimizi güzelleştiren dekorasyon ürünlerinden. 2013 ün kendinden emin sade ve açık renk modasından ziyade 2014 te biraz daha masum renklerin yanında havalı bir o kadar da ışıltılı renkler moda olacak gibi. Perdelerdeki koyu şaşanın yanında bu seneye daha yumuşak renkler damgasını vuracak gibi duruyor. Halılarda da geometrik desenlerin yerini daha sade ve klasik desenler alacak diye düşünüyorum.


Tabi sadelikten yana olanlar yine çizgisini değiştirmeyecektir. Modayı takip etmek  yerine  kendi zevklerini uygulayacaklar evlerinde. Sadeliği takip eden 2014 yeniliklerini alıp; şaşalı yenilikleri göz ardı edeceklerdir.


Mobilyalardaki iriliklerde gözümden kaçmadı değil bu sene. Kibar, her eve hitap eden minyon koltuklar yerine daha iri devasa koltuklar görünüyor gibi vitrinlerde. Yani bu sene de odalar daralacak gibi sanki.


Ama her ne olursa olsun minik, küçük, ufak, kibar, minyon evleriniz de olsa huzurlu bir yuvanız olsun.2015 te moda her ne olursa olsun huzurun modası evlerinizin baş misafiri olsun inşallah…


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder