22 Nisan 2015 Çarşamba

TAŞLAR


Taşlar ilk etapta kulağa hoş gelmese de doğada bulunan taşların faydaları ve verdiği pozitiflikler göz ardı edilemez. Birazda inanç ile ilgili olsa da bu durum doğal taşların verdiği enerji diye bir durum var. İnanç girince de işin içine bilinçaltımız taşın verdiği enerjinin ne kadarının bizi etkisi altına alacağına da karar veriyor. Bu nedenle doğal taşların enerjileri bazılarını çok etkilerken bazılarını etkilemeyebiliyor.

Zaten doğal taşların verdiği enerjiler bilimsel bilgilere dayansa da daha çok eski inançlar ve tecrübelere dayanan bir kısım inançlar ile ilgilidir. Eski inançlar ve tecrübelere dayandığı içinde inanıp inanmama da tamamen kişilere bağlı bir şeydir.

Bu nedenle doğal taşlar ile ilgilenen uzmanlar yani taş uzmanlarının bize önerdiği her hangi bir taşı seçip ne işe yaradığını okumadan önce o taşı bir müddet kullanmak ve kendinde oluşan değişiklikleri fark ederek taşın ne işe yaradığı okumak ve bu her ikisini de kıyaslamak. Yani önce taşı kullanın daha sonra ne işe yaradığını okuyun ve kendinizdeki değişikleri ve taşın özelliğini daha sonra irdeleyin diyorlar. Yani böylece hem inancınızı taşın özelliklerine göre yönlendirmemiş olursunuz hem de önceden bir şeyler bildiğiniz için bilinçaltınızı bu yönde doldurmamış olursunuz.

Taşların birde enerjilerini temizleme özellikleri var. Bazıları toprağa gömülerek bazıları da yıkanarak temizleniyor. Ara ara bu işlemleri uygulamakta yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder