1 Ocak 2014 Çarşamba

HOŞ GELDİN 2014

Yeni bir yılı daha geride bıraktık iyisi ile kötüsü ile birlikte... Yeni bir yıl dedim çünkü 2012ye veda ederken 2013 e yeni bir yıl diyorduk. Şimdi de yeni yıl dediğimiz 2013 eskidi ve gitti.. Hoş geldin 2014.. Şimdilik yenisin ve biz inşallah sen eskirken hepimiz mutlu , huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçiririz...
Tüm dünya günlerdir 2014e hazırlanıyor. 31 aralık 2013 yılını 1 ocak 2014 e bağlayan gece tüm dünyada büyük bir coşku ile kutlandı... Bir çok insan sabahlara kadar eğlendi. Bir çok eğlence merkezinde akşam yer bulmakta zorluk çekti insanlar.. Restoranlarda kullandığı gibi yeni yıl bir çok kişi tarafından evinde kutlandı. Saat gece 00:00 olduğunda her yerin gök yüzünde tam bir havai fişek şöleni vardı. Gökyüzü tam bir renk cümbüşü yaşadı yeni yılın yeni dakikalarında. ..
Bir çok insanda yeni yılı hastanede geçirdi. Kimi yeni bir nefes getirdi dünyaya kimisi kendi nefesi derdindeydi. Ama nefes alan herkes girdi yeni bir yıla.
Bir çok insanda uyuyarak girdi yeni yıla. Tüm hengameden uzuk ve tüm eğlencenin dışında.  Belki de en iyisi odur kimbilir.
Yeni yıl girmesi ile birlikte kış da kendini göstermeye başladı. Güneş yerini gri bulutlara bırakmış durumda. Gri bulutlar ve soğuk. .
Bugün günlerden soğuk... 1 ocak 2014 le birlikle soğuk hava da kendini göstermeye başladı... Yeni bir yılla birlikte yeni bir kış da kapıda sanırım.  Her ne kadar da zamanı olsa tam olarak kış mevsimine hazır değiliz galiba ki dışarısını sadece camın arkasından izlemekle yetiniyoruz bugün.
Yeni yılın ilk günü dışarı çıkmak yerine evdeyiz. Güneşin sıcak yüzü yok çünkü. Ama olsun yeni yıl sıcak sımsıcak günler getirir inşallah bize. Ama şimdilik bol beyaz , karlı günler inşallah. .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder