9 Ocak 2014 Perşembe

ordan buradan

Havaların soğumaya başlamasıyla hızlı bir yaşam tarzı bizi kendine çekti. Ne yazık ki bunca yoğunluktan çoğu zaman kendimize vakit ayiramiyoruz. Çoğu zaman kendimizi erteliyoruz her konuda. Hele ki birde çocuklarımız varsa hiç vaktimiz olmuyor ne alış verişe nede kişisel bakımımıza... Kuaföre bile ayak Üstü ugruyoruz. Modayı desen hiç takip etmiyoruz .
Yolunuz yanlışlıkla benim bloguma düştü ise eğer çok şanslısınız bugün. Biraz ordan biraz burdan biraz da modadan bahsedelim bugün.
Havaların soğumaya başlaması ile kalın montlar , kabanlar , kazaklar giyilmeye başladı bile lakin yaz gibi olamıyor tabi. Cıvıl cıvıl renkler çiçekliler yok kışın. Onun yerine her renkte kendinden örnekli kazaklar trikolar var. Kadife pantolon lar yine çok sık gördüklerimiz arasında.  Kadife pantolon lar iyice rahat ama bu sene. Beli lastikli bol rahat kesim pantolonlar la daha bir rahatız bu kış. Etekler desen uzun çizme lerle çok yakışacak tarzda dikilmiş. Kırmızı çizme ler ayakkabı lar botlar kırmızı çantalar vitrinleri senlendirmis durumda.
Tabi zevk yinede tamamen size kalmış ama bana vitrinden yansıyan lar bunlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder